1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lamborghini Aventador Superveloce

Discussie in 'VAG Nieuws' gestart door Homer, 23 apr 2015.

By Homer on 23 apr 2015 om 11:12
 1. Homer

  Homer Administrator

  Lid geworden:
  30 jun 2001
  Berichten:
  4.156
  Leuk Bevonden:
  13
  Trofeepunten:
  38
  Geslacht:
  Man
  Beroep:
  SAP Consultant
  Locatie:
  Utrecht
  Type cabrio:
  MK1
  Kleur:
  roodgroenblauwgeel
  Bouwjaar:
  1979
  Automobili Lamborghini presenteert de Lamborghini Superveloce op de Salon de l’Automobile in Genève. Met meer vermogen, een lager gewicht, betere aerodynamica en innovatieve technologie is de Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce tot op heden de meest pure vorm van een Lamborghini.

  De focus van het merk op gewichtsreductie en tegelijkertijd de toepassing van innovatieve technologieën heeft geresulteerd in de meest sportieve, allersnelste in serie geproduceerde Lamborghini ooit. Het gewicht ging verder omlaag met 50 kg, door middel van de uitgebreide toepassing van bijvoorbeeld koolstofvezel. Het vermogen van de atmosferische V12 krachtbron is toegenomen tot 552 kW/750 pk. Dat resulteert in een gewicht-vermogenverhouding van 2,03 kg/pk. De Superveloce accelereert van 0 tot 100 km/u in 2,8 seconden en bereikt een topsnelheid van meer dan 350 km/u.

  “De nieuwe Aventador Superveloce continueert de Lamborghini-traditie van SV-modellen en verlegt de grenzen wat betreft prestaties en pure rij-emotie,” aldus Stephan Winkelmann, President en CEO van Automobili Lamborghini. “De oorspronkelijke Aventador werd vier jaar geleden gepresenteerd, en de Superveloce bewijst eer aan de gepassioneerde mensen die er een bezitten, maar ook aan de groep fans wiens enthousiasme geresulteerd heeft in het grootste commerciële succes dat een Lamborghini V12 supersportwagen ooit in de wacht sleepte. In deze Superveloce komt de expertise van Lamborghini op het gebied van de ontwikkeling van lichtgewicht structuren duidelijk tot zijn recht. Met zijn technologische eigenschappen, het design, de kwaliteitstandaard en het vakmanschap is de Superveloce het meest exclusieve, puurste en meest emotionele productiemodel in de geschiedenis van ons merk.”

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Mede mogelijk gemaakt door:


  Autopar.nl – Volkswagen & Audi Navigatie & Multimedia – Op zoek naar multimedia, navigatiesystemen, accessoires, parkeersensoren, achteruitrijcamera’s of iets anders voor uw Volkswagen of Audi? Autopar.nl heeft ze!

  Het artikel Lamborghini Aventador Superveloce was te zien op Vagpro.nl - VW, Audi, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini.

  Verder lezen...
   

Commentaren

Discussie in 'VAG Nieuws' gestart door Homer, 23 apr 2015.

Deel Deze Pagina