1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuwe sportversie van de UP!

Discussie in 'VAG Nieuws' gestart door Homer, 23 apr 2015.

By Homer on 23 apr 2015 om 10:36
 1. Homer

  Homer Administrator

  Lid geworden:
  30 jun 2001
  Berichten:
  4.156
  Leuk Bevonden:
  13
  Trofeepunten:
  38
  Geslacht:
  Man
  Beroep:
  SAP Consultant
  Locatie:
  Utrecht
  Type cabrio:
  MK1
  Kleur:
  roodgroenblauwgeel
  Bouwjaar:
  1979
  VW heeft een nieuwe versie van de Up! aangekondigd, genaamd de StreetUp! Deze versie ziet er in ieder geval een stuk sneller uit dan de standaard Up! De StreetUp! heeft in vergelijking met de standaard Up! een paar aardige aanpassingen meegekregen.

  Op de motorkap zijn twee blitse race strepen aangebracht die tot aan het dak doorlopen, ook zijn de weerszijden van de StreetUp! van race strepen voorzien. Verdere aanpassingen aan het uiterlijk zijn wat meer richting de begane grond te bekennen. In plaats van de standaard Up! Velgen, heeft Volkswagen deze nieuwe versie van wat sportievere velgen voorzien.

  Bij de nieuwe StreetUp! is het interieur ook niet met rust gelaten. Het eerste wat je gelijk opvalt is de nieuwe bekleding die op de stoelen zijn aangebracht, verder zijn ook de stuur en de versnellingspook veranderd die met het blitse thema van de StreetUp! mee gaat.

  Helaas is er niet veel aan gedaan om dit model meer kracht en snelheid te geven. Dus kopers van de nieuwe StreetUp! zullen met de standaard uitvoering motoren genoegen moeten nemen. Wel zullen ze van een nieuwe betere suspensie profiteren waardoor de nieuwe StreetUp! beter door de bochten zal gaan.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Autopar.nl/volkswagen – Een webshop vol met Volkswagen multimedia, navigatiesystemen, accessoires, VW parkeersensoren, achteruitrijcamera’s etc. etc.

  Het artikel Nieuwe sportversie van de UP! was te zien op Vagpro.nl - VW, Audi, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini.

  Verder lezen...
   

Commentaren

Discussie in 'VAG Nieuws' gestart door Homer, 23 apr 2015.

Deel Deze Pagina